Rayo Vallecano välkomnar ligaledarna Real Madrid i ett Madrid Derby. Rayo som sparkade sin tränar & hela hans ledarstab i veckan kommer få det oerhört tufft mot Real som endast förlorat en under hela säsongen.

 

Rayo Vallecano

Rayo inledde laliga ganska start med endast två förluster på sina tolv inledande omgångar. Efter det så vände det & man har nu endast vunnit en av sina tolv senaste matcher & det var droppen för klubben som väljer att sparka huvudtränaren med sin tränarstab. Istället gör unge Íñigo Pérez comeback som var assisterande förra säsongen där han får säsongen ut med chans till förlängning beroende på resultaten. Det är inte mycket som talar för Rayo i detta derbyt. Man är näst sämsta hemmalaget, formsvagaste laget samt att tränaren med sin stab har precis lämnat i veckan.

 

Real Madrid

Real är helt tvärtom, man vinner det mesta & har endast förlorat en match i alla tävlingar denna säsongen, trots en del skador. Real inledde CL i veckan borta mot Leipzig med en imponerande 0-1 seger trots en rejäl skadelista. Brahim Diaz som fick ett stort ansvar att axla 10:a rollen efter Bellingham skada sig stod för en riktigt fin soloprestation som sedan blev utsedd till veckans mål & kan även ta priset som årets mål i CL. Det är just Diaz vi ska lägga fokus på i denna matchen, hans självförtroende bör vara på topp med en sån prestation i veckan & där han även stått för två mål & en assist i sina tre starter. Diaz har totalt stått för 7 mål & 3 assister i sina tolv starter vilket är väldigt imponerande.

 

Speltips

Här har jag fyndat ett speltips där jag tycker oddset är alldeles för högt. Självförtroendet är skyhögt för Diaz & startar han denna matchen så tror jag han löser minst 2 skott. Mitt speltips blir Brahim Diaz över 1.5 skott till 2.20 hos Speedybet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.