Luton välkomnar “formstarka” Manchester United hemma på lilla Kenilworth Road. Jag tror på en fysisk & fartfylld match som det brukar vara när Luton spelar framför hemmafansen.

 

Luton Town

Luton eller “The Hatters” som de kallas i England blandar & ger denna säsongen. Luton har spelat upp sig rejält sedan årsskiftet & åkte faktiskt på sin första förlust konstigt nog hemma mot bottenlaget Sheffield. Det var en rejäl missräkning efter sex raka utan förlust, här tror jag dom är revanschsugna & får chansen direkt på hemmaplan. Luton är vanligtvis starkare på hemmaplan & har gjort det tufft för de flesta lagen som kommer på besök fast tabellen inte visar detta då man hittar “The Hatters” på en sjuttonde plats, ett poäng ifrån degradering. En av “styrkorna” på hemmaplan är deras fysiska spel där man snittar tredje flest frisparkar i hela ligan vilket gör det svårspelad för motståndarna.

 

Manchester United

United har börjat hitta formen & kan få lite hopp om en Europaplats efter att inte ha förlorat detta året än, trots att två av vinsterna var i FA-cupen. Man är obesegrad i sina sex senaste matcher varav de fyra senaste har slutat med vinst. En spelare som verkligen hittat formen är Höjlund som har gjort mål i sina fem senaste ligamatcher. Fördelen för United är att man inte har något europaspel denna säsongen & kan då gå all in för ligaspelet med sin bästa elva. Skadeläget ser helt okej ut där långtidsskadade Martial & Mount fattas i offfensiven.

 

Speltips

Luton snittar som sagt en hel del frisparkar på hemmaplan, speciellt mot “big 6” lagen där spelarna tillsammans med publiken är extra taggade. Domaren i matchen är Coote som råkar vara den med högst foulsnitt denna säsongen. Mitt speltips blir således Luton Town över 9.5 utförda fouls till 1.81 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.