Speltips

Onsdagens speltips kommer från Premier League och det är ett formsvagt Crystal Palace som tar emot heta Manchester United på Selhurst park. Bortalaget ska naturligtvis ses som favoriter i mötet då man är inne i en lysande form med 5 raka vinster i ligan varav senast vann man mot Manchester City. Hemmalaget Crystal Palace däremot är inne i en svacka och förlorat 4 av 5 senaste i ligan där man dessutom inte gjort mål i två raka matcher. Inget snack om att ett spel på Man United lockar denna dag! Däremot spikar jag sällan tvåor i fotboll och synar istället spelet Manchester United eller Oavgjort & Rashford, Marcus – Över 0.5 skott på mål till 1,81x.

 

Crystal Palace

Det har inte sett bra ut för Patrick Viera och hans gubbar på slutet. Efter VM-uppehållet har man 3 förluster och bara 1 vinst på kontot, kan också tillägga att vinsten kom mot ett riktigt svagt Bournemouth. Inte nog med den usla form så har man inte nätat på sina 2 senaste matcher och en oro har nog hunnit växa fram i truppen. Nu ska man alltså ställas mot ligans hetaste lag Man United och här lär det nog bli tufft med tanke på en dag mindre vila + den tuffa bortamatchen senast man hade mot Chelsea.

 

Manchester United

Ligans hetaste lag i PL i skrivande stund med 5 raka vinster och senast tog man en skön seger mot Man City där man vann med 2-1. Efter derbyvinsten ligger man nu på en fin fjärde plats i ligan och bara 1 poäng upp till tabelltvåan Man City. Marcus Rashford har sett riktigt het ut det senaste och avgjorde matchen mot City i min 82 med sitt 2-1 mål. Innan det har han nätat i 6 raka matcher och spelet har suttit för Rashford i samtliga matcher efter VM.

 

Klicka på bilden för att få 100 kr i gratisspel till matchen