Speltips

Lördagens speltips kommer även den från Premier League där formstarka Tottenham tar emot ligans jumbo Leicester City hemma i Tottenham Hotspur Stadium. Här bör det bli ensidig historia om vi kollar tabell, form och tidigare möten. Tottenham har nämligen vunnit 3 raka mot gästerna och nu när formen är natt och dag på klubbarna har jag bilden klar för mig.

Vi spelar Tottenham seger + över 1.5 mål Tottenham. Utgångstipset blir 2-1, 3-1.

 

Tottenham

Klubben från norra London ligger efter 6 spelade omgångar på en fin tredje plats i ligan med raden 4-2-0 och målskillnad 12:5. Man kommer till lördagens möte med en fin form i bagaget där man även här ligger på en tredje plats bland de formstarkaste lagen i PL.

Något att anteckna är också att man har en bredd offensiv trupp denna säsong. Harry Kane, Son, Richarlison, Perisic och Dejan Kulusevski. Dessa herrar lär nog utan problem kunna straffa ett Leicester City som släpper in hela 2,66 mål per match. 

 

Leicester City

Vinnarna av PL 2015/2016 har nu blivit ligans jumbo och slagpåse. Man står på 1 poäng efter 6 spelade omgångar och förlorat 5 av dessa matcher. Inte nog med att man ligger sist i ligan så släpper man också in en hel del med mål. Ett snitt på 2,66 per match gör att man släpper in näst mest mål av alla.

Jamie Vardy har inte heller han kommit upp till samma nivå som han brukar då han fortfarande står på 0 mål på kontot. Det är alltså inte mycket som talar för en Leicester City denna lördag. Enda man får hoppas på är väl att Tottenham kör slut på bena nu på Tisdag i Champions League.

 

BetBuilder