På lördag ska Ronaldo och company försöka ta sin tredje raka vinst i EM-kvalet när man tar sig an Bosnien på hemmaborg. Portugal är såklart givna favoriter att ta samtliga poäng och Bosnien bör inte räkna med poäng i denna match. 

 

Portugal

Portugal fick sig en hyfsat enkel grupp i EM-kvalet där man var stora favoriter på förhand att sluta etta och man har hittills levt upp till förväntningarna med sina två raka vinster. Man har dock mött de två sämsta lagen i gruppen men varken Bosnien, Slovakien eller Island är ens i närheten av Portugals nivå. Jag förväntar mig att Portugal fortsätter på det vinnande spåret även på lördag.

 

Bosnien-Hercegovina

Bosnien kommer tillsammans med Island och Slovakien, gå för att sluta tvåa i gruppen och därmed ta sig vidare till EM. Man har hittills vunnit mot Island med hela 3-0 men förlorade i deras andra match mot Slovakien med 2-0. Matchen mot Slovakien på hemmaplan kommer bli otroligt viktig för Bosnien om man vill ha chans att sluta tvåa.

 

Speltips

Inte mycket som talar för Bosnien inför denna match och det är svårt att gå emot favoriterna här. Speltipset blir Portugal -1.5 asian handicap till 1.65 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!