Imorgon väntar den andra matchen i Grupp D mellan Österrike och Frankrike. Här är Frankrike givna favoriter och dom är även andra favoriter att vinn EM-guld i år, efter England. Gruppen är dock ingen lätt sådan då man även har Nederländerna som kommer kunna utmana om förstaplatsen. 

 

Österrike

Österrike kommer till mästerskapet i väldigt god form då man vunnit sex av sina sju senaste matcher. Inför EM spelade man två träningsmatcher, en mot Serbien som man vann med 2-1 och den andra mot Schweiz där matchen slutade 1-1. Hade Österrike inte hamnat i en så här tuff grupp hade man definitivt kunnat ta sig till slutspel. Det kan man såklart nu också men störst chans har man att ta sig dit genom att sluta bland de bästa 3:orna.

 

Frankrike

Frankrike kommer till turneringen som andra favoriter att lyfta guld efter England. I mina ögon är dom favoriter och jag tror att man tar sig vidare ur gruppen som etta. Dock kommer det inte att bli lätt då Nederländerna som sagt mycket väl kan ta förstaplatsen. Men under kvalet så vann Frankrike båda matcherna mot Nederländerna och kommer att vara favorit att göra det även denna gång.

 

Speltips

Här tror jag att Frankrike kommer att skapa flest lägen och en spelare speciellt, Kylian Mbappe. Mbappe har avlossat minst tre skott i hans fem senaste matcher när han spelat hela matchen. Tillsammans med det lägger jag till att Frankrike får minst fyra hörnor som dom löste i båda träningsmatcherna inför EM. Speltipset här blir alltså Mbappe över 2.5 skott och Frankrike över 3.5 hörnor till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.