Hockey-VM rullar på för fullt och nu har det blivit dags för min första rek i mästerskapet. Under tisdagen ska vi spana in våra Tre Kronor och deras tredje match, matchen mot Storbritannien. Inte den lättaste matchen att reka på grund av den ordentliga klasskillnaden mellan lagen. Dock tycker jag mig ha hittat ett schysst spelval till oddset 1.88. Vi testar!

 

Två poäng senast:

Tre Kronor fick sig en bra genomkörare i matchen mot Tjeckien. Trots ledningsmålet från före detta Boston-stjärnan David Krejci så lyckades Tre Kronor hitta tillbaka i matchen och en fullbordad vändning blev ett faktum. Vi alla kan nog vara överens om att den imponerade insatsen var en godkänd sådan.

Lucas Wallmark var en av fem som noterades för två poäng under matchen mot Tjeckien. Lucas som bland annat varit i SHL, NHL och senast KHL fixade båda sina poäng i spelformen powerplay.

 

Speltips:

Detta är på förhand en självklar vinst för Tre Kronor. Oavsett om Tre Kronor har en dålig dag på jobbet eller ej så ska Storbritannien inte kunna hota om poängen. Jag förväntar med en Sverige-kross med ett gäng mål på vår sida. Att Lucas Wallmark ligger bakom minst två av dem tror jag också på och spelvalet är därför spikat!

Tisdagens speltips från Hockey-VM blir Lucas Wallmark gör minst 2 poäng: Ja till oddset 1.88 hos Expekt. Nöjer mig med 1 units.