Inatt har Denver Nuggets chans att åstadkomma något väldigt imponerande ifall att man vinner Game 6 mot Minnesota Timberwolves. Efter att ha hamnat i ett 0-2 underläge i matcher så har man nu vunnit tre raka och leder därmed matchserien med 3-2 inför Game 6 som spelas inatt.

 

Minnesota Timberwolves

Nu har man satt sig själva i en väldigt jobbig situation och det känns inte som att Wolves längre tror på att man kan slå ut Nuggets och ta sig vidare. Efter att ha vunnit de två första matcherna har man sen dess förlorat tre raka och måste alltså vinna matchen inatt för att ha chans att gå vidare. Enda fördelen man har inatt är att man spelar på hemmaplan och det bör man kunna dra nytta av.

 

Denver Nuggets

De regerande mästarna är en vinst ifrån ännu en Western Conference Final och som dom sett ut i de tre senaste matcherna så lutar det mot att man vinner även inatt. Nikola Jokic har minst sagt steppat upp och visat varför han är den bästa spelaren i NBA just nu och har lett sig lag till tre raka vinster. Inatt kommer man garanterat att gå för att få detta överstökat och jag förväntar mig en väldigt spännande match.

 

Speltips

Game 6 där Nuggets har chans att gå vidare till Western Conference Finals vid vinst. Här rikar jag fokus på Aaron Gordon och även Nikola Jokic som båda spelat väldigt bra i de tre senaste matcherna mot Wolves. Gordon har gjort minst 10 poäng i fyra av de fem matcherna mot Wolves och inatt tror jag att han kommer fortsätta på det spåret. Jokic har haft minst 7 assist i samtliga slutspelsmatcher hittills och Wolves har ännu inte lyckats få stopp på honom och det lär man inte lyckas med inatt heller. Speltipset här blir Nikola Jokic över 6.5 assist och Aaron Gordon över 9.5 poäng till 1.53 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.