Imorgon väntar dom resterande två kvartsfinalerna och först lägger jag fokus på Manchester City och Real Madrid där det är lika läge inför returmötet på Etihad. 3-3 slutade matchen på Santiago Bernabeu och känslan är att det kan bli jämt även här.

 

Manchester City

Ett kryss på bortaplan mot Real Madrid är nog något City hade tagit på förhand, men efter att man ledde matchen med både 0-1 och 2-3 så måste man varit lite missnöjda med att inte ha vunnit matchen. Men nu är allt i deras egna händer då man spelar returmötet på hemmaplan och förra säsongen hade Real Madrid inte en chans på Etihad. Det lär inte bli samma siffror imorgon men här är City klara favoriter och med all rätt.

 

Real Madrid

Real visade att man kan få hål på vilket lag som helst och förra matchen var bara den tredje gången City släppt in tre mål den här säsongen. Starkt gjort av Real som kom tillbaka två gånger och fick nu med sig ett lika läge till Etihad. Men här kommer man nog få det tufft och mycket kommer att hänga på deras försvarsspel samt deras kontringsspel där man absolut kan skapa chanser.

 

Speltips

Här väljer jag att rikta fokus på Erling Haaland som inte hade någon bra match förra veckan på Santiago Bernabeu. Bara ett skott fick han iväg och var näst intill osynlig hela matchen. Men här kommer han att behövas om City vill ta sig vidare till semifinal och på Etihad är han snäppet vassare och får oftast fler lägen. Erling har löst minst tre skott i 13 raka hemmamatcher då han spelat minst 80 minuter vilket han garanterat kommer att göra imorgon. Speltipset här blir Erling Haaland över 2.5 skott till 1.52 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.