Under fredagskvällen söker vi oss till Serie A och matchen mellan Sassuolo och Spezia. Här bjuder jag på ett spel som gått in fem av fem senaste matcherna mellan lagen.

 

Sassuolo

Denna säsong har Sassuolo snittat 1,3 mål per match men samtidigt släpper dom in en hel del mål. Med hela 40 insläppta mål på 26 matcher gör att vi hittar laget på 13e plats i ligan. Dem har lyckats ta en hel del tunga vinster, till exempel deras senaste match mot AS Roma där matchen slutade med hela 4-3 till Sassuolo där vi återigen ser hur många mål dom både gör och släpper in.

 

Spezia

Spezia befinner sig i en tuff position i Ligan och ligger precis över gränsen för att slippa att kvala för att inte åka ner till Serie B. Spezia har denna säsong snittat 0,9 mål per match men har släppt in hela 42 mål på 26 matcher. Dock kommer dom in i denna matchen med bra momentum efter en 2-1 vinst över Inter.

 

Speltips

De senaste 5 gångerna dessa lag har mötts har det slutat i resultaten 2-2, 4-1, 2-2, 1-2, 1-4. Spezia med bra form efter tagit ner en gigant som Inter och Sassuolo som gör en hel del mål, här klickas spelet Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.70 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av bonusen.