Torsdagens speltips klickas från NHL och här bjuder jag på ett poängspel när Columbus Blue Jackets gästar Ottawa Senators. Fokus ligger på nummer 28 hos gästerna!

 

Oliver Björkstrand

Målglada Columbus Blue Jackets beger sig till Canadian Tire Centre under torsdagsnatten där Ottawa Senators väntar. Columbus har blandat och gett under säsongen men om det är något som man har rutin på så är det målsiffrorna framåt. Med 199 mål framåt efter 60 matcher så tillhör man toppen i Eastern när det kommer till de offensiva målsiffrorna.

Fullträffarna eller framspelen till målen signeras väldigt ofta av nummer 28, jag pratar givetvis om Oliver Björkstrand. Faktum är att han är lagets främsta poängspelare. Senast mot Vegas Golden Knights så noterades han för 1 mål och 3 assist. Även matcherna innan har varit lovande för svensken och han har gjort minst en poäng i 4/5 senaste matcher.

 

Speltips

Björkstrand är het så självklart ska han få äran under torsdagsnatten i mötet mot Ottawa Senators. Jag tror att han fyller på poängkontot under natten och därför liras Oliver Björkstrand Över 0.5 poäng till lovande 1.81 hos spelbolag med kambi. Jag lirar denna hos Expekt där 3 units skickas in!