På söndag har vi de resterande två kvartsfinalerna i FA-cupen framför oss och här blir fokuset på rivalmötet mellan Manchester United och Liverpool som ska slåss om en plats i semifinalerna. Detta blir andra mötet mellan lagen den här säsongen och det första slutade 0-0 men det var bara Liverpool som ville vinna den matchen då United, förståeligt, var nöjda med en poäng.

 

Manchester United

Hemmalaget kommer till matchen med en vinst i bagaget mot Everton som man slog med 2-0 hemma på Old Trafford. Det var långt ifrån en bra insats av United då man mycket väl hade kunnat förlora men tack vare Garnacho så fick man två straffar som man satte dit. På söndag kommer man behöva vara betydligt bättre annars kommer man att bli straffade av Liverpool.

 

Liverpool

Gästernas fina form håller i sig och man har nu vunnit åtta av sina nio senaste matcher och 15 av deras 18 senaste. Det är ingen överraskning att Liverpool står som favoriter att vinna trots bortaplan med tanke på hur bra man varit samtidigt som United varit upp och ner hela säsongen.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal offsides i matchen där jag tror vi kommer få se en fartfylld match där båda lagen kommer att gå för att vinna. Båda lagen springer en hel del offside och det har blivit minst 4 offsides i fem raka inbördes möten och även i 10 av Liverpools 11 senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 3.5 offsides i matchen till 1.56 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.