Helgen har varit riktigt bra får jag lov att säga och sitter hörnspelet på Inter så blir det en felfri helg med grönt rakt igenom! Det är alltså med en strålande form som vi  tar oss an den nya veckan och måndagens speltips. Här blir det återigen italiensk fotboll för hela slanten. Fiorentina – Genoa nästa!

 

Stadio Artemio Franchi

Fiorentinas borg där Viola-fansen varit extra glada flera matcher i rad. Fiorentina har nämligen sju raka hemmamatcher med poäng, sex vinster och en oavgjord. Utöver den tjusiga raden så har även målsiffrorna varit imponerande. Under dessa hemmamatcher har laget producerat hela 21 mål(!). Blir du förvånad om jag säger att Dusan Vlahovic gjort 10 av dessa 21 mål? Glödhet är bara förnamnet för Serben!

 

Speltips

Bottenlagen Genoa ska inte ha mycket att säga till om. Fiorentina är enligt mig och spelbolagen självklara favoriter. Sett till Fiorentinas urstarka och målglada hemmafacit bör man vinna med minst två mål på sin sida.

Måndagens speltips blir därför Fiorentina Över 1.5 mål till för höga oddset 1.60! Här höjer jag insatsen ordentligt och 4 units investeras hos ComeOn som har spelet till högst odds!