Klubbfotbollen är tillbaka i helgen och i Premier League är det fullt med härliga matcher som väntar. På lördagen ska Man United ta emot ett formstarkt Brighton hemma på Old Trafford där viktiga poäng står på spel!

 

Manchester United

Hemmalaget åkte på en tung förlust i sin senaste match när man mötte Arsenal. 3-1 slutade matchen efter att Arsenal gjorde mål i 96:e och 101:a minuten när Man United dessutom fick ett ledningsmål bortdömt bara några minuter innan. Nu väntar ännu en tuff match och det ser inte ljust ut för United med deras långa skadelista. 

 

Brighton

Gästerna kommer till matchen med en imponerande vinst mot Newcastle i deras senaste match där man vann med 3-1. Man har efter den vinsten nu vunnit tre av sina fyra matcher och kommer till denna tuffa match med högt självförtroende.

 

Speltips

Två lag som är ute efter tre poäng och på förhand är det svårt att välja sida. Jag väljer att fokusera på antal skott på mål av Brighton till denna match där dom löser över 4.5 skott på mål i samtliga fyra ligamatcher denna säsong. Speltipset blir alltså Brighton över 4.5 skott på mål till 1.80 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.