Speltips

Onsdagens speltips kommer från slutspelet i Leagues cup där två formstarka lag ska göra upp i semifinalen. Det är Philadelphia Union som tar emot David Beckhams Inter Miami på Subaru Park i Chester. Hemmalaget är upp i 7 raka segrar medans gästerna har 5 raka i bagaget. Det efter att Lionel Messi anslöt sig till truppen. Det är alltså två formstarka lag som ska göra upp här och båda kommer från målrika matcher. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.65 hos ComeOn.

 

Philadelphia Union

Det har bara blivit en förlust på kontot inför hemmafansen denna säsong. Vilket gör att man är ett av MLS bästa hemmalag och i cupen har det gått minst lika bra där man vunnit samtliga hemmamatcher. Nu väntas ett pånyttfött Inter Miami i semin och här blir det intressant om man lyckas hålla den fina hemmasviten i schack då gästerna är fruktansvärt heta just nu. Över 2.5 mål sitter i 7 av 8 senaste på hemmaplan.

 

Inter Miami

Från att man radat upp förluster under säsongens gång så är man nu uppe i 5 raka segrar mycket tack vare superstjärnan Lionel Messi. Messi är nu uppe i 8 mål på sina fem framträdanden för klubben. Över 2.5 mål sitter för klubben i 8 raka matcher.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.