På fredag är det en hel del matcher i EM-kvalet och jag riktar fokuset på Grupp B där Grekland tar sig an Irland i en match om viktiga poäng. Grupp B är en tuff sådan för Grekland och Irland då man har både Frankrike och Nederländerna i sin grupp. Poängen mellan de två blir alltså extra viktigt ifall att något av lagen ska ha chans att gå vidare.

 

Grekland

Grekland har spelat en match så här långt i EM-kvalet och den vann man mot gruppens sämsta lag, Gibraltar, med 0-3. Inga konstigheter var det där utan man vann väntat och tog tre viktiga poäng. Med tanke på hur tuff denna grupp är så kommer dom två matcherna mot Irland vara extra viktiga ifall man vill ha chans att gå vidare. Tre poäng här på hemmaplan är nästan ett måste för Grekland.

 

Irland

Irland har också bara spelat en match när man tog sig an favoriten att vinna gruppen, Frankrike, där man förlorade med bara 0-1. Man gjorde en bra match med tanke på vilka man mötte och på förhand hade man nog varit “nöjda” med 0-1 förlust. Men efter hur matchen utspelade sig så hade man kunnat få med sig ett poäng. 

 

Speltips

Då Grekland har hemmaplan i denna match så måste dom gå för vinst här för att ha chans att gå vidare ur denna tuffa grupp. Grekland är obesegrade i fem raka hemmamatcher och även i åtta av deras nio senaste. Speltipset blir 1X och under 3.5 mål i matchen till 1.55 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!