På söndagen väntar tre matcher i EM och jag riktar först fokus på matchen mellan Polen och Nederländerna. I denna grupp är det Frankrike och Nederländerna som är favoriter att gå vidare och med all rätt. Men Polen blir ingen lätt uppgift för Nederländerna men det är en match man bara måste vinna!

 

Polen

Polen kommer till mästerskapet i god form då man vunnit sina två träningsmatcher inför EM. Först slog man Ukraina med 3-1 där man gjorde samtliga mål inom en halvtimme. Sista genrepet var mot Turkiet som man hade det tuffare mot men ett mål i 90:e minuten av Zalewski såg Polen vinna med 2-1. Nu inför EM så är chanserna att ta sig vidare inte vidare bra för Polen då man lottades med Nederländerna och Frankrike som är givna favoriter att gå vidare. Men chansen att sluta bland de bästa 3:orna är betydligt bättre och det är absolut görbart för detta Polen.

 

Nederländerna

Nederländerna har sett riktigt vassa ut de två träningsmatcher man spelat inför EM då man slog både Kanada och Island med hela 4-0. Det är såklart inga superlag man körde över men Nederländerna kommer absolut att kunna utmana Frankrike om förstaplatsen i denna grupp. Man har en riktigt vass trupp och det ska bli väldigt intressant att följa denna grupp.

 

Speltips

Här väljer jag att bygga ihop ett spel med två stycken spelval. Första är X2 då jag inte tror att Nederländerna förlorar denna viktiga match. Det andra är över 20.5 skott som satt i båda Nederländernas träningsmatcher och även i båda Polens träningsmatcher inför EM. Detta är en match som jag tror kan svänga lite fram och tillbaka, och det är två lag som är bra på att komma till målchanser. Speltipset blir alltså X2 och över 20.5 skott i matchen till 1.53 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.