Inatt väntar Game 5 mellan Oklahoma City Thunder och Dallas Mavericks där ställningen är 2-2. Fördel Thunder inför denna match då man nu är tillbaka på hemmaplan efter två raka matcher i Dallas. 

 

Oklahoma City Thunder

Thunder var nära att vinna båda bortamatcherna men fick nöja sig med att vinna en och komma hem till Oklahoma med lika läge i matcher. Här tror jag att man gör jobbet och tar ledning inför Game 6 som då kommer att spelas i Dallas. Shai Gilgeous-Alexander steppade upp i båda bortamatcherna och gjorde 31 och 34 poäng och här tror jag att han fortsätter på samma spår och ser till att leda sitt lag till en vinst.

 

Dallas Mavericks

Mavs lyckades inte ta vara på hemmaplan fördelen senast och både Kyrie Irving och Luka Doncic hade det väldigt tufft. Här gäller det att båda dom steppar upp och gör en bra match annars kommer man att förlora.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på två spelare, en i vardera lag. I hemmalaget är det ingen annan än Shai Gilgeous-Alexander som har gjort minst 25 poäng i samtliga fyra matcher mot Mavs hittills. Den andra spelaren än PJ Washington i Mavs som verkligen steppat upp under slutspelet. PJ har gjort minst två stycken 3-poängare i alla fyra matcher mot Thunder och hans volym kommer garanterat att fortsätta vara stor då Thunder lägger störst fokus på Doncic och Irving. Speltipset här blir Shai över 24.5 poäng och PJ Washington över 1.5 3-poängare till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.