Till veckan är det dags för returmötena i Champions League semifinalerna och först ut är Inter mot Milan som denna gång spelar på tisdagen. Inter kommer till returmötet med stor fördel efter en övertygande vinst med 0-2 i det första mötet. Milan var långt ifrån bra och det hade mycket väl kunnat blir mer än bara 0-2. Återstår att se om Milan kan vända detta eller inte!

 

Inter

Det blir samma arena men denna gång kommer det vara betydligt fler Inter-supportrar på läktaren vilket blir den stora skillnaden från förra veckan. Inter har redan en stor fördel efter 0-2 vinsten förra veckan och kommer nu dessutom ha nästan hela arenan fylld med sina supportrar. Inter var det klart bättre laget första matchen och jag ser inte hur Milans ska lyckas vända på detta.

 

Milan

Milan åkte idag på ännu en förlust mot Spezia som kämpar för att hålla sig kvar i Serie A. 2-0 blev det till bottenlaget och Milan kommer alltså till returmötet med ännu lägre självförtroende. Leao fanns inte med i truppen denna gång heller men det återstår att se om han kommer att göra det mot Inter. Även om han är med eller inte så gör det ingen större skillnad i mina ögon då denna semifinal redan är klappad och klar.

 

Speltips

Inte mycket har hänt under en veckas tid och jag tror Inter kommer att vara det bättre laget även denna gång. Milan var riktigt dåliga rent sagt under första halvlek förra veckan och för att vända detta så kommer det att krävas rejält mycket mer från deras sida. Men Inter tappar inte detta i mina ögon och det viktiga för deras del kommer att vara att inte släppa in första målet. Speltipset till returmötet blir 1X och under 3.5 mål i matchen till 1.60 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!