Imorgon har vi även returmatchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid framför oss där gästerna kommer till matchen med ettmålsledning. Atletico har historiskt varit bra på att hålla i sina ledningar i Champions League men den här säsongen har man haft det tufft på bortaplan. Här bör Dortmund kunna vinna med minst ett mål!

 

Borussia Dortmund

Hemmalaget måste vinna med minst ett mål för att i alla fall ta det till förläggning. Dortmund har varit starka den här säsongen och har vunnit mot lag som Bayern München, Milan och Newcastle. På hemmaplan i Champions League är man obesegrade och har endast släppt in ett enda mål på de fyra matcher man spelat på Signal Iduna Park.

 

Atletico Madrid

Gästerna slog ut Inter på ett imponerande sätt och har nu en fot i semifinalerna i Champions League efter att man vann första mötet med 2-1. Men det är en del att göra innan och en bortamatch mot Dortmund är ingen lätt uppgift och det vet man garanterat om. Men Atletico är ett lag som, speciellt i Champions League, kan tampas med vilket lag som helst.

 

Speltips

Här väljer jag att bygga ihop ett spel som Dortmund löst i sex av deras sju senaste hemmamatcher och med tanke på att man är i underläge så kommer man behöva gå för minst ett mål vilket gynnar spelet. Atletico har dessutom varit svaga på bortaplan den här säsongen och har släppt in minst ett mål i 10 raka bortamatcher. Speltipset här blir att Dortmund gör över 0.5 mål och att dom får flest hörnor till 1.57 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.