I veckan ska det bli klart vilka lag som tar sig vidare till semifinal i Champions League och samtliga kvartsfinaler är öppna inför returmötena. Imorgon ska Barcelona försöka hålla i sin ledning som man har med sig från första mötet i Paris när man slog PSG med 2-3. Här är det allt eller inget för gästande PSG!

 

Barcelona

Hemmalaget har allt i sina händer då man kommer till returmötet med en ettmålsledning efter att man imponerade slog PSG med 2-3 på Parc Des Princes. Barca har nu rapat upp sex raka vinster och på hemmaplan har man endast förlorat tre matcher den här säsongen. Det mesta pekar mot att Barca löser detta men det kommer att krävas fokus matchen igenom för att hålla bland annat Mbappe i schack.

 

PSG

Uppförsbacke för gästerna väntar efter att man tappade sin 2-1 ledning i det första mötet till 2-3. Men man visade att man kan få hål på Barca och PSG har absolut goda chanser att slå Barca trots bortaplan. Men är det något som måste sitta så är det försvarsspelet som såg allt ifrån bra ut i den första matchen.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på två spelare, en i vardera lag, som jag tror kommer få se mycket av bollen och komma till en del skott. Den enda är Raphina i Barca som hade sex skott, fyra på mål och två i mål i det första mötet och jag tror han löser minst två skott även imorgon. Han har haft minst två skott i hans 13 senaste matcher då han spelat minst 60 min. Den andra spelaren är ingen annan än Mbappe som verkligen inte hade en bra match förra veckan i Paris. Med tanke på att detta blir hans sista säsong med PSG så är det mycket på spel och jag tror inte han vill åka ut ur Champions League utan att ha gjort sitt allra yttersta. Mbappe har löst minst tre skott i sex av hans åtta senaste matcher och löste det även förra veckan trots en svag insats. Speltipset här blir alltså en bet builder med Raphina över 1.5 skott och Mbappe över 2.5 skott i matchen till 1.60 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.