Imorgon väntar två stycken kvartsfinaler i FA-cupen där jag riktar fokus på de regerande mästarna Manchester City som tar emot Newcastle hemma på Etihad. Hemmalaget är med all rätt stora favoriter att vinna och ta sig vidare till semifinal. Newcastle har inte imponerat på resande fot den här säsongen och det mesta pekar mot att man får det tufft imorgon.

 

Manchester City

Manchester City fortsätter att prestera och man är nu obesegrade i 21 raka matcher där man vunnit 18 av dom. Imponerande form man är i och imorgon är man som sagt med all rätt favoriter att vinna. På hemmaplan, dessutom mot ett Newcastle som varit riktigt svaga på bortaplan, förväntar jag mig att Man City löser detta utan vidare problem.

 

Newcastle

Gästerna har förlorat två av deras tre senaste bortamatcher, dock mot bra motstånd då man mött Arsenal och Chelsea. Men nu väntar återigen en tuff bortamatch och på Etihad har man förlorat hela 9 raka matcher. Man ska aldrig räkna bort detta Newcastle men imorgon är det inte mycket som talar för gästerna.

 

Speltips

Jag riktar fokus på antal skott av Newcastle inför denna match då vi fått en lite för låg lina enligt mig. Detta är fjärde mötet mellan lagen den här säsongen och i samtliga tre möten har Newcastle löst minst sex skott. Newcastle löser även det i 10 av deras 11 senaste matcher samtidigt som Man City släppt till minst sex skott i 6 av deras 7 senaste matcher. Speltipset här blir alltså Newcastle över 5.5 skott till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.