Världens bästa hockeyliga står för kvällens underhållning i form av fem spännande matcher, samtliga med schyssta nedsläppstider för oss på andra sidan Atlanten! Jag riktar fokuset lite extra på matchen med senast nedsläpp, Floridaderbyt!

 

Hett Floridaderby

Enligt mig är detta utan tvekan ligans bästa derby! Ett derby som inte bara är ett känsloladdat sådant, utan som också tenderar att innehålla mycket hockeygodis. Senast Florida Panthers och Tampa Bay Lightning drabbades samman var för nästan exakt en månad sedan och då var det Florida som visade framfötterna, detta med en minst sagt fräck utklassning på hela 9 mål mot 2. Matchen var dock betydligt jämnare rent spelmässigt så slutresultatet var inte helt rättvist.

 

Speltips

Nu är det dags igen och kvällens batalj i Florida blir också säsongens tredje Floridaderby. Här har jag valt att lägga fokuset på skottmarknaden och närmare bestämt på hemmalagets andra skottgladaste spelare, nämligen Verhaeghe!

Mycket talar för att Verhaeghe noteras för minst 3 skott på mål i kvällens derby snittar. Inte bara för att han har fixat linan i 4 av 5 senaste matcher utan också för att han snittar 3.25 skott på mål per match! Lördagens speltips från NHL och Florida blir därför Antal skott på mål av Carter Verhaeghe: Över 2.5 till oddset 1.65 hos CampoBet!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.