Inatt bjuder NBA på en toppmatch när Philadelphia 76ers ska ta emot Boston Celtics. Lagen ligger på delad förstaplats i Eastern Conference vilket innebär att en av dom kommer stå ensam som etta efter inatt. Detta är andra mötet mellan lagen och 76ers vann det första med 106-103!

 

Philadelphia 76ers

76ers har börjat bra denna säsong och sitter som sagt på en delad förstaplats tillsammans med Celtics. Man har redan slagit Celtics en gång denna säsong för lite mindre än en vecka sedan och på hemmaplan har man varit extra stark. Innan igår natt så hade man sex av sex vinster på hemmaborg men fick åka på sin första förlust där mot Pacers. 

 

Boston Celtics

Favoriterna att vinna NBA denna säsong har börjat starkt som alla förväntade sig och ska nu försöka ta revansch på 76ers efter att man förlorade med tre poäng senast. Celtics kommer till denna match med tre raka segrar och senast mot Knicks såg man riktigt vassa ut. 

 

Speltips

Svårtippad match på förhand då det är två riktigt bra lag som drabbas samman och det fick vi se senast dom möttes då 76ers vann med bara tre poäng. Väljer att kombinera antal poäng i matchen med ett handikapp på Celtics till denna match som suttit i Celtics fyra senaste matcher. Speltipset blir Celtics +5.5 och under 237.5 poäng i matchen till 1.52 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.