Imorgon tar Wolves emot Brentford i FA-cupens tredje omgång. Lagen möttes för 10 dagar sedan, även då i FA-cupen, men matchen slutade 1-1 vilket innebär att det blir returmöte och denna gång på Wolves hemmaplan. Här är Wolves favoriter att gå vidare och med all rätt!

 

Wolves

Hemmalaget gjorde det riktigt bra mot Brentford senast då man fick en man utvisad redan efter nio minuter. Men trots det så lyckades man spela lika och få ett returmöte på hemmaplan. Man skapade även en hel del trots att man endast hade 26% bollinnehav vilket inte var konstigt då man som sagt var 10 man i nästan hela matchen. På hemmaplan denna säsong har man varit riktigt starka och har slagit bland annat Man City, Tottenham och Chelsea.

 

Brentford

Tufft för gästerna att man inte lyckades vinna senast med en man mer nästan hela matchen. Nu måste man spela på bortaplan och Brentford har inte imponerat på resande fot denna säsong. Inte nog med att man förlorat fem av sina sex senaste matcher så har man även förlorat fyra raka bortamatcher. Här kommer Brentford få det tufft och Wolves är med all rätt favorit att gå vidare.

 

Speltips

Det är svårt att gå emot hemmalaget här då man varit riktigt bra på hemmaplan samtidigt som Brentford har det väldigt tufft på resande fot. Wolves lyckades kryssa med en man mindre på bortaplan senast så här bör man kunna göra det minst lika bra. Speltipset här blir 1X och Wolves får flest hörnor (3-vägshandicap startar 2-0) till 1.63 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.