Under lördagen riktar vi blickarna mot norska Eliteserien och matchen mellan Vålerenga och Molde. En match där formstarka och gästande Molde får förtroendet i form av ett hörnspel!

 

Ligans hörnstarkaste lag

Tabellfemman Molde fortsätter på sin obesegrade svit där man nu är uppe i fem raka matcher utan poängtapp. Man fortsätter även att imponera vad gäller hörnproduktionen och det är minst sagt inga pjåkiga siffror man noterats för efter säsongens hittills 14 matcher. Molde snittar hela 8.14 (!) hörnor per match och står därmed som ligans hörnstarkaste lag. Man är också ligans hörnstarkaste lag när det kommer till både spel på hemma- och bortaplan. På hemmaplan snittar Molde 8.71 hörnor per match och bortaplan 7.57 – imponerande!

 

Speltips

Det råder ingen tvekan om att hörnmarknaden och närmare bestämt en lina på gästande Molde är av störst värde samt intresse denna lördag. De främsta nyckelfaktorerna bakom detta är självklart lagets hörnstatistik men också spelbolagens val av lina. Att sätta 5.5-linan till ett bra spelvärde är utan tvekan ett misstag men å andra sidan något jag tackar för!

Lördagens speltips blir spelvärda Antal hörnor för Molde: Över 5.5 till oddset 1.81 hos No Account Bet. För dig som ännu inte har konto hos No Account Bet, så rekommenderar jag att spana in erbjudandet nedan.

Klicka på bilden nedan för att ta del av erbjudandet.