Den andra semifinalen i Nations League är mellan Spanien och Italien där vinnaren då kommer att möta vinnaren av Nederländerna – Kroatien. Ett riktigt toppmöte minst sagt där jag förväntar mig att båda lagen kommer vara motiverade till att ta sig till final och vinna. Spanien är på förhand favorit men denna semi kan verkligen gå hur som i mina ögon!

 

Spanien

Spanien kommer till matchen som favorit att ta sig vidare till finalen som sagt. Men med tanke på hur det såg ut i deras senaste match mot Skottland i EM-kvalet så vet jag inte om jag håller med om det helt. I Em-kvalet så vann man sin första match med 3-0 mot Norge men åkte sedan på en oväntad förlust mot Skottland där man föll med 2-0 efter två mål av McTominay. Spanien hade inför dom två matcherna fått ny förbundskapten som nu kommer göra sin tredje match som tränare för Spanien. 

 

Italien

Italien har även dom startat deras EM-kval med en vinst och en förlust efter att man torskade mot England i den första omgången med 1-2. Men man tog sedan en vinst mot gruppens sämsta lag, Malta, där man vann med 2-0. Mot just Spanien så har Italien haft det tufft på sistone då man inte vunnit mot dom på fyra raka inbördes möten.

 

Speltips

Även i denna semifinal är känslan att det kan gå båda hållen men jag väljer ändå att ställa mig med Spanien inför matchen. Speltipset blir 1X och under 3.5 mål i matchen till 1.60 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.