Under natten till lördagen väntar Game 4 mellan Dallas Mavericks och Boston Celtics där Celtics kommer till matchen med en 3-0 ledning. Celtics har alltså chansen att avsluta detta och vinna en mycket efterlängtad NBA-titel. För Mavs del så är detta i princip kört, men det man kan göra är att i alla fall kriga in i det sista framför hemmafansen.

 

Game 3

Trots att Mavs nu fick spela på hemmaplan så kunde man ändå inte stoppa Celtics och förlorade den tredje raka matchen. Ett 0-3 underläge i matcher har inget lag i NBAs historia någonsin vänt, och jag tror inte heller att Mavs kommer att blir det första laget som gör det. Även om två av tre matcher varit hyfsat jämna så finns det inte en chans att Celtics inte tar hem detta. Frågan är bara om man gör det redan i Game 4 eller senare.

 

Speltips

Jag väljer att fortsätta på samma spår som senast då det spelet satt. Mavs har gjort minst 97 poäng i 9 av deras 10 senaste matcher och med kniven mot strupen så tror jag att man löser det än en gång. Samtidigt så har Celtics gjort minst 98 poäng i 16 av deras 17 slutspelsmatcher och har gjort 107, 105 och 106 poäng mot Mavs hittills. Speltipset här blir Mavs över 96.5 poäng och Celtics över 97.5 poäng till 1.53 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.