Imorgon har vi två matcher i Premier League framför oss och jag riktar fokus på den mellan Manchester United och Newcastle som drabbar samman på Old Trafford. Uniteds sista hemmamatch för säsongen och här förväntar jag mig att man vill göra bra ifrån sig, speciellt efter man åkt på två raka förluster.

 

Manchester United

Hemmalaget har nu två raka förluster i bagaget och vill man sluta 6:a i år så bör man nog räkna med att man måste vinna de två matcherna man har kvar att spela. Vinner man imorgon så kommer man att ha samma poäng som Newcastle inför den sista omgången som spelas på söndag. Men även Chelsea är med i kampen om 6:e platsen som i nuläget har 57 poäng, precis som Newcastle. Men det viktiga för United blir att vinna imorgon och sedan hoppas att både Newcastle och Chelsea tappar poäng på söndag samtidigt som man vinner sin match.

 

Newcastle

Gästerna sitter som sagt just nu på 6:e platsen med deras 57 poäng och har faktiskt fortfarande chans att sluta på 5:e plats beroende på hur det går för Tottenham ikväll. Ifall att Tottenham förlorar ikväll samtidigt som Newcastle vinner imorgon så kommer Newcastle ha chans att gå om Tottenham i den sista omgången.

 

Speltips

Mycket på spel här för båda lagen och här riktar jag fokus på Alejandro Garnacho som hade hela sju skott mot Arsenal senast. Garnacho har haft minst tre skott i fyra av hans fem senaste matcher och även i sju raka hemmamatcher. Imorgon tror jag att det kan svänga fram och tillbaka en hel del och Newcastle släpper även till en hel del skott på resande fot. Speltipset här blir Garnacho över 2.5 skott till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.