Inatt väntar Game 5 mellan Denver Nuggets och Minnesota Timberwolves där ställningen nu är 2-2 efter att Nuggets vann båda bortamatcherna. Fördel till Nuggets här när man nu är tillbaka på hemmaborg och kan ta en 3-2 ledning vilket skulle sätta enorm press på Wolves inför Game 6.

 

Denver Nuggets

Nuggets började med att förlora de två första matcherna i denna matchserie som båda var på hemmaplan. För att sedan vinna båda bortamatcher och göra det 2-2 i matcher inför Game 5. Starkt gjort minst sagt och nu är man återigen favoriter att gå vidare till Western Conference Finals.

 

Minnesota Timberwolves

Wolves hade allt i egna händer efter att ha tagit med sig en 2-0 ledning i matcher hem till Minnesota. Men man kunde inte dra nytta av det och är nu tillbaka i Denver med lika ledning istället. Här kommer Wolves att få det tufft då Nuggets nu har momentum och dessutom är tillbaka på hemmaplan.

 

Speltips

Här blir fokuset på två spelare i Nuggets som båda gjorde en väldigt bra match senast. Ena är ingen annan än Nikola Jokic tagit minst 12 returer i sju av hans nio slutspelsmatcher och Timberwolves är fortsatt det lag som släppt flest returer till centers under slutspelet. Speltipset här blir alltså Nikola Jokic över 11.5 returer till 1.54 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.