Speltips

Lördagens speltips kommer från Franska Ligue 1 där vi spanar in toppmötet på Parc des Princes mellan PSG – Lens. Det är ligaettan PSG med 69 poäng som ska göra upp mot ligatvåan Lens med 63 denna lördagsafton i Paris.

Ett PSG som många trodde skulle vandra hem ligan relativt enkelt denna säsong också har nu ”bara” 6 poäng ner till ligans formstarkaste lag Lens innan mötet. Oddsen skriker att PSG är favoriter till dagens toppmöte men med tanke på hur matchbilderna sett ut under PSG senaste matcher samt hur Lens fortsatt öst vinster så tror jag på en jämnare match än vad spelbolagen målar upp.

Vi spelar två spel i matchen: Huvudspel: Över 2.5 skott på mål Lens. Extraspel: Över 3.5 skott på mål Lens till oddset 1.51 och 2.10 hos Expekt.

 

PSG

PSG studsa tillbaka till en härlig seger senast i ligan borta mot Nice med 0-2. Lionel Messi och Sergio Ramos var avgörande faktorn till en PSG seger där man trots allt släppte till 21 målchanser i matchen. Trots en seger senast tycker jag att laget inte alls spelat någon vacker fotboll det senaste och målchanser släpper man till alldeles för lätt till motståndarna. 21 målchanser senast mot Nice som sagt och innan det 10 målchanser mot Lyon. Nu möter man ligatvåan Lens som jagar avståndet upp till PSG som man dessutom förlorade senast mot i ligan med 3-1. Blir nog ett jämnare möte än vad de flesta tror denna lördag.

 

Lens

RC Lens är laget i den franska ligan som imponerat mest med tanke på förutsättningarna man hade innan säsongen start. Det var nog inte många som trodde att man skulle utmana självaste PSG om titeln denna säsong. Nu har man bara 6 poäng upp till serieledarna och en seger här skulle innebära att man sätter PSG i vågor. Trots att man är underdogs till dagens möte så bör självförtroendet vara på topp då man har fyra raka vinster i bagaget till matchen och vinsten mot PSG tidigare denna säsong.

 

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!