Tisdagens andra speltips från mig och den hittar vi i NHL. Vi spanar in nykomlingen Seattle Kraken som lär få det svettigt under tisdagsnatten när Toronto Maple Leafs gästar arenan. En match som kan smälla ordentligt i form av många mål från bortalaget. Och jag blir inte förvånad om lagets poängmaskin är framme och nosar på minst två av dem!

 

Auston Matthews

Toronto Maple Leafs främsta spelare med rötter från USA. Matthews gör sin femte säsong för klubben och som vanligt ser det ut att bli en poängrik säsong. Han är redan uppe på 55 poäng efter säsongens 42 matcher, 32 mål och 23 assist. Om han fortsätter såhär så lär 2021/2022-säsongen bli en riktig poängbomb och att damma av sitt tidigare rekord ska inte vara några problem!

Formen är fin för 24-åringen och bara för några matcher sedan så noterades han för en hattrick. Under de fem senaste matcherna har Matthews fyllt på med imponerande tio poäng!

 

Speltips

Med en het Matthews i spetsen ska en vinst mot Seattle Kraken inte vara mycket begärt. Även fast Seattle Kraken visat sig något starkare än vanligt sista tiden så ska det inte räcka för att hålla tätt mot Toronto. Jag tror att bortalaget smäller på bra där vi får se minst 3-4 mål. Att sen målen signeras av lagets skyttekung, mål eller poäng, är det mycket som talar för.

Spelbolagen ger oddset 2.50 på att Matthews gör minst två poäng mot Seattle Kraken. Ett spel som måste testas och jag klickar därför Auston Matthews Över 1.5 poäng. Bethard har spelet till högst odds!