Måndagsreken från Serie A och Roma – Spezia hittade hem fint när 18-åringen från Roma Afena-Gyan tog lagets tredje gula kort i 70:e minuten, grattis till den! Vi tuffar vidare mot onsdagen där jag hoppar över till NHL. Onsdagens speltips kommer från mötet i TB Garden där Boston Bruins tar emot Vegas Golden Knights.

 

Vegas Golden Knights

Mark Stone och kompani har både öst in mål och spelat bra den senaste tiden. Formen är minst sagt godkänd och sett till de fem senaste matcherna så är det bara Colorado Avalanche och Nashville Predators som har en bättre rad i Western. Under lagets senaste match, hemmamatchen mot Minnesota Wild, så plockade man en fullpott när man vände matchen i andra perioden och vann med 6-4. Matchraden innan har som sagt också varit lovande där man vunnit 3/4 matcher.

Med 4/5 vinster i bagaget och en målproduktion som heter duga så är förutsättningar till poäng goda inför matchen mot Boston Bruins. Det finns goda chanser till att man förlänger den gröna poängraden!

 

Speltips

Med respekt för Boston Bruins och deras potential så avstår jag ett vinnarspel på gästerna. Även fast raka tvåan eller ML på Vegas har ett okej värde så finns det en bättre marknad!

Med tanke på att Vegas släpper in mycket mål och att man möter Boston Bruins i deras hemmaborg så rekommenderar jag ett målspel på Vegas istället för ett vinnarspel.

Onsdagens speltips från NHL blir därför Vegas Golden Knights Över 2.5 Mål till oddset 1.84. I skrivande stund finns spelet bara hos spelbolag med SBTech och Kambi. Mina 2 units åker in hos LeoVegas!