Under natten till onsdag ska de regerande mästarna i NBA, Denver Nuggets, ta sig an ett formsvagt Los Angeles Clippers. Nuggets är fortsatt obesegrade på hemmaplan med sex raka vinster och ett rekord på 8-2 efter 10 spelade matcher. Och med sex raka vinster mot gästerna Clippers så är det inte konstigt att Nuggets står som favorit inför mötet!

 

Denver Nuggets

De regerande mästarna har börjat denna säsong starkt och sitter på delad första plats i Western Conference tillsammans med Dallas Mavericks. Trots att man varit utan Murray i de senaste matcherna så har man varit riktigt stark och Jokic verkar bara bli bättre och bättre. Mot gästerna Clippers har man vunnit sex raka matcher och även 9 av de 10 senaste.

 

Los Angeles Clippers

Clippers har det fortsatt tungt efter att man värvade Harden och har nu fyra raka förluster sedan han kom till laget. Senast förlorade man mot ett Grizzlies som ligger sist i Western Conference och som endast hade vunnit en match inför deras möte. Clippers har det extra tufft på bortaplan med fem av fem förluster och det ser inte ljust ut inför denna match mot det formstarkaste hemmalaget i West.

 

Speltips

Svårt att gå emot hemmalaget här som vunnit sex raka mot Clippers och som dessutom är obesegrade på hemmaplan hittills. Har hittat ett intressant spel som suttit i åtta av Nuggets tio spelade matcher och även i samtliga hemmamatcher så här långt. Speltipset blir att Nuggets vinner och att Jokic gör minst 25 poäng till 1.60 hos CampoBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.