Speltips

Söndagens speltips och veckans sista kommer från Italienska serie a och matchen mellan Sassuolo – Lazio. Det är de grönsvarta som står som hemmavärd i mötet. Matchen spelas redan 12:30 på Söndag och det blir en härlig lunchmacka för oss att jobba in. Det är två klubbar som kommer till matchen med dålig form i bagaget. Sassuolo har just nu sämst form i hela ligan där man förlorat 4 av 5 senaste och saknar vinst på dessa. Lazio spelade senast oavgjort mot Empoli och innan det förlora man två raka matcher. Vi spelar Båda lagen gör mål: Ja.

 

Sassuolo

Ligans formsvagaste lag ligger på en 16e plats i ligan med raden 4-4-9 och målskillnad 17:26. Även om man nu inte bjuder fansen på några vinster de senaste så bjuder man iallafall på underhållande fotbollsmatcher. De senaste tre matcherna i ligan har varit matcher som gått över 2.5 mål och nu när man tar emot Lazio som inte heller har varit så övertygade de senaste så känns det som att fansen återigen kommer att få uppleva en underhållande match med flera mål.

 

Lazio

De vitblåa ligger efter sina 17 spelade omgångar på en 5e plats som innebär en plats för Europa League kommande säsong. Laget vill nog dock säkra sista platsen för Champions League som man just nu har 3 poäng upp till i ligan. Men inget tyder på det just nu då man kryssa senast i ligan mot Empoli och innan det förlorade man två raka. Nu gästerna man dock ligans formsvagaste lag och här bådar det gott för att ta poäng. 1-1, 1-2 blir mitt utgångstips.

 

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.