Vi rundar av helgen och vecka 2 med en NHL-rek från Madison Square Garden. Det är Montreal Canadiens som gästar de blåklädda denna afton och här förväntar jag mig ett liknande slutresultat som senast när lagen drabbades samman.

 

Inga problem senast

Senast lagen spelade mot varandra var i början av januari och detta hos Montreal i Bell Centre. Trots hemmafördelen för Canadiens så hade man inte mycket att säga till om och redan efter andra perioden så var ställning 3-0 till gästande Rangers. Montreal stod för ett sent reduceringsmål under tredje perioden men närmre än så kom man inte. Matchen slutade rättvist 4-1 till Rangers.

 

Speltips

Lite av ett botten mot toppen-möte när lagen ställs mot varandra under söndagskvällen. Självklart är Rangers återigen favoriten på förhand och spelar man sina kort rätt så ska en tvåpoängare inte vara några problem. Dock inget spelvärde på raka ettan och därför spanar vi istället in målmarknaden.

Om Rangers vinner så bör man göra det med minst 4 mål på sin sida. Söndagens speltips blir därför New York Rangers Över 3.5 mål. Casumo har spelet till 1.74 där jag investerar 2 units.

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.