Speltips

På Torsdag är det äntligen premiär av SHL där vi har ett Skåne derby direkt på schemat. Det är favorittippade Rögle som tar emot Malmö Redhawks hemma i ett slutsålt Catena Arena. Här blir fokusen på 1×2 marknaden där jag tycker att en rak hemmaseger är intressant. Rögle har gjort några fina värvningar i år med Simon Ryfors i spetsen samt att man har hemmaplansfördel och dessutom är man favoriter att vinna hela SHL denna säsong. Vi spelar därav matchvinnare Rögle till oddset 1.70 hos Nya Expekt.

 

Rögle

Är favorittippade enligt många och gjort en hel del tunga nyförvärv som Simon Ryfors och Rodrigo Abols. Man har verkligen byggt ett lag som kan utmana om SM guldet denna säsong. Inget snack om att man är stora favoriter till Skåne derbyt nu på Torsdag då Malmö Redhawks har stora avbräck samt att man är bottentippat denna säsong.

 

Malmö Redhakws

Bottentippade Malmö Redhawks har tappat flera stjärnor till denna säsong. Carl Söderberg, Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm, Carl-Johan Lerby, Oliver Lauridsen och Marcus Sylvegård. Först nämnda och sist nämnda spelaren var dessutom lagets två bästa spelare ifjol och det är alltså stora avbräck man kommer till Catena Arena.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.