På fredag drar EM äntligen igång och öppningsmatchen är mellan värdnationen Tyskland och Skottland. Här är Tyskland givna favoriter och med all rätt, man har hemmaplan och är på papperet det bättre laget. Här förväntar jag mig att Tyskland får en bra start på detta EM!

 

Tyskland

Värdnationen Tyskland har inte alls haft framgång i dom senaste mästerskapen och nu ska man försöka bryta den sviten. Man fick en hyfsat lätt grupp då det är Skottland, Ungern och Schweiz som väntar i gruppspelet. Här ska Tyskland bara ta sig vidare och gör man inte det så kommer det vara ännu en stor besvikelse för deras del. I öppningsmatchen på fredag så är det vinst som gäller då Skottland är det svagaste laget i gruppen på papperet.

 

Skottland

Skottland har absolut chans att ta sig vidare ur denna grupp men i denna match bör man inte förvänta sig några poäng. Utan det lär bli mot Ungern och Schweiz som man kommer behöva ta sina poäng för att gå vidare. Men oavsett så tror jag Skottland kommer att ge Tyskland en tuff match, och som vi sett på sistone så har Tyskland haft det jobbigt mot hårt arbetande lag.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på ett hörnspel som suttit i Tysklands fyra senaste matcher och inte mot dåligt motstånd heller. Tyskland är ett offensivt lag och i denna öppningsmatch så förväntar jag mig att man kommer att föra matchen och komma till en hel del lägen. Skottland lär ligga lågt större delen av matchen och försöka kontra sig till någon målchans. Speltipset här blir att Tyskland får flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-2) till 1.66 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.