I veckan är det landslagsuppehåll där vi dels har Nations League semifinaler och även EM-kval på schemat. På onsdagen så ska Nederländerna och Kroatien göra upp om vem som ska ta sig till final i Nations League där man antingen kommer att möta Spanien eller Italien. Spännande semi väntar!

 

Nederländerna

Nederländerna kommer till semifinalen som favorit och det håller jag helt klart med om. Man är inte stora favoriter men inför matchen är dom det snäppet bättre laget och bör kunna ta sig vidare till final. Sist man spelade var i EM-kvalet då man mötte Frankrike och Gibraltar i mars tidigare i år. Det blev en tung förlust mot Frankrike med hela 4-0 i Ronald Koemans första match som förbundskapten. Men man studsade tillbaka mot Gibraltar och vann med 3-0 vilket såklart var väntat. 

 

Kroatien

Kroatien ska som vi nu vet absolut inte underskattas i turneringar och för Kroatien att ha chans att ta sig till final i Nations League är en stor bedrift. Kroatien kryssade mot Wales i deras första match EM-kvalet och vann sedan mot Turkiet på bortaplan med 0-2 vilket var imponerande. Ännu oklart vilka som kommer att ställa upp för Kroatien men har man laget som man hade mot Turkiet så kommer man ha goda chanser.

 

Speltips

Svår match att tippa på förhand då det dels är oklart hur landslagen kommer att ställa upp, men även hur motiverade man är till Nations League. Jag väljer istället ett spel som satt i båda lagens senaste match och tror att vi kommer få se en passiv match som då kommer gynna spelet. Speltipset blir att båda lagen inte gör mål till 1.82 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!