Imorgon väntar återigen en viktig match för Manchester City när man tar sig an Tottenham på bortaplan. Efter att Arsenal vann igår mot Manchester United så leder man nu ligan med ett poäng men ifall City vinner imorgon så går man om Arsenal inför den sista omgången som spelas på söndag.

 

Tottenham

Hemmalaget tog en efterlängtad seger senast mot Burnley efter att man hade förlorat hela fyra raka matcher. Men en 2-1 vinst på hemmaplan mot ett av ligans sämsta lag är inget att hänga i granen och imorgon kommer det att krävas betydligt mer från Tottenham om man vill ta poäng från City och skaka om i titelracet.

 

Manchester City

City kommer till matchen med fyra raka vinster i ligaspelet och med bara två matcher kvar så är man nära ännu en ligatitel. Oavsett hur det slutar imorgon så kommer allt att avgöras i den sista omgången som spelas på söndag. Men en vinst imorgon skulle såklart vara det absolut bästa för City då man sedan med en vinst på söndag garanterat vinner ligatiteln oavsett hur Arsenals match slutar.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel och utgår från att City löser samtliga poäng i vad som är deras viktigaste match hittills för säsongen. Första valet blir att City vinner, man har fyra raka vinster i bagaget samtidigt som Tottenham förlorat fyra av deras fem senaste matcher. Och med en ligatitel på spel så tror jag att City kommer visa varför man är ett av dom absolut bästa lagen i världen. Andra valet blir Foden över 1.5 skott som han löst i 21 av hans 23 senaste matcher och även i båda mötena mot Tottenham den här säsongen. Speltipset blir alltså att City vinner och Foden över 1.5 skott till 1.55 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.