Under natten mot lördagen spelas den sjätte rundan mellan Pittsburgh Penguins och New York Rangers. Det är Penguins som sitter i förarsätet och har greppet om seriebollen. Sett till hemmafördelen så håller jag Pingvinerna som något mer favoriter. Dock finns det bästa spelvärdet på en helt annan marknad!

 

Jake Guentzel

Skottkanonen från USA med en strålande säsong! I grundserien noterades han för hela 84 poäng varav 40 mål och 44 assist.

Detta var inte bara ett säsongsrekord för Guentzel utan han blev också Pittsburgh Penguins främsta spelare den här säsongen. Slutspelet kan knappast ha börjat bättre för 27-åringen. Efter de fem matcherna mot New York Rangers har han fixat 7 mål och 1 assist för sin klubb.

Minst lika lovande är skottstatistiken för Guentzel och även här finns det inget i laget som är nära hans siffror. Räcker det att jag säger 14 skott på mål under de två senaste matcherna?

 

Speltips

Spelvalet är självklart och speciellt när vi får ett så fint odds på Penguins skottkanon. Det är väldigt mycket som talar för att Guentzel får minst 4 skott på mål och därför klickas Jake Guentzel Över 3.5 SOT. Expekt har spelet till grymt fina 2.00!