Speltips:

Lördagens speltips kommer från Svensk mark och näst högsta ligan i fotboll Superettan. Här är det två målrika klubbar som ska drabba samman på Stadsparksvallen i Jönköping. Jönköping Södra IF står som hemmavärd där man får besök av Utsiktens BK denna Lördagseftermiddag. Båda lagen kommer senast från målrika matcher i bagaget till Lördagens möte. Jönköping med 2-4 förlust och Utsiktens med en 3-0 vinst. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen.

 

Jönköping Södra IF:

Smålänningarna har inte alls fått någon drömstart av säsongen då man efter 6 omgångar hittas på en 14e plats i ligan och raden 1-0-5 och målskillnad 10:16. Problemet har varit försvarsspelet där man faktiskt har släppt in mest mål tillsammans med Örgryte i ligan. Över 2.5 mål har det blivit i alla 6 matcher. Underhållande matcher bjuder man på iallafall trots att det inte varit några underhållande i Jönköpingsögon. 

 

Utsiktens BK:

Gästerna har fått en betydligt bättre start av Superettan. Efter 6 spelade omgångar ligger man på en 6e plats i ligan med raden 4-0-2 och målskillnad 13:6. Tillskillnad mot Jönköping har man visat upp ett bättre försvarsspel och faktiskt hållit nollan i två raka matcher. Över 2.5 mål har man spelat i 4 av 6 matcher hittills av säsongen. 

 

8/10 Units: