Söndagens speltips kommer från italienska Serie A där ett målspel klickas från kvällsmötet i Udine – Udinese mot Roma. Här är poängen minst lika viktiga för Udinese som för Roma!

 

Viktiga poäng på spel

Ligaspelet börjar att dra ihop sig, vi är redan inne på omgång 32. Det är fortsatt tajt runt nedflyttnings- och avancemangs -platserna och flera lag har minst sagt mycket att spela om – Udinese och Roma är två av dem.

Udinese behöver plocka poäng för att utöka gapet från nedflyttningsplatserna. I skrivande stund har man endast 2 poäng tillgodo, något som absolut inte lär vara tillräckligt! Liknande scenario är det för De Rossi och hans Roma fast år andra hållet. I skrivande stund har man skrapat ihop 55 poäng, något som inte är tillräckligt för en Champions League-biljett. 4 poäng efter tabellfyran Bologna som har den sista Champions League-platsen.

 

Speltips

Roma har all rätt till favoritskapet och bör vinna matchen relativt komfortabelt. Raka tvåan är dock inte aktuell då Udinese har hemmaplan och i princip spelar om sin överlevnad i Serie A. Däremot är det mycket som talar för att båda lagen får med sig minst 1 mål i matchen och målmarknaden är därför ett måste!

Söndagens speltips från Serie A och matchen Udinese-Roma blir Båda lagen gör mål: Ja och spelas hos ComeOn till oddset 1.84 med 5 units som insats.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.