Grundserien av NHL börja lida mot sitt slut. Under natten till fredagen spelar nästintill alla klubbar sin sista omgång, bland annat New York Rangers och Toronto Maple Leafs. Det är precis därifrån fredagens speltips klickas.

 

Klara för slutspel

Säsongen grundserie summeras som en bra sådan för både Rangers och Toronto. I skrivande stund hittar vi Rangers på en femteplats i Metropolitan division och Toronto på en andraplats i Atlantic division. Det betyder att båda lagen är klara för Stanley Cup, oavsett hur nattens tillställning slutar.

 

Speltips

Om det är något man har gemensamt utöver att båda är kvalificerade för slutspel så är det antalet insläppta mål under säsongen. Och då menar jag inte att antalet är detsamma utan det imponerande låga antalet hos båda lagen. Rangers med 216 insläppta och Toronto med 220 insläppta, detta efter 81 matcher.

Med detta i åtanke samt hur de senaste matcherna mellan lagen sett ut så råder det ingen tvekan om vilken spelmarknad som är bäst. Jag tror inte att matchen slutar med mer än 6 mål och därför spelar jag Antal mål i matchen: Under 6.5 till oddset 1.66 hos Mr Green.

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.