Ny vecka och nya speltips! Vi börjar med måndagens speltips som kommer från världens bästa hockeyliga, NHL. Måndagsnatten bjuder på åtta matcher där vårt fokus ligger på mötet i Rogers Arena. Canucks tar emot Tampa Bay och här bjuder jag på två speltips!

 

Steven Stamkos

Stamkos gör sin tolfte säsong för sitt Tampa Bay Lightning och jämfört med förra säsongen så har säsongen startat riktigt bra för 32-åringen. Med 63 poäng varav 27 mål och 36 assist, så hittar vi lagkaptenen på en 16:e plats i skytteligan i NHL. Poängsiffrorna gör honom till lagets främsta spelare såhär långt in på säsongen. Utöver detta så är Stamkos också en riktigt skottglad forward och även här toppar han en tabell i Tampa Bay Lightning. Kanadensaren har 161 SOT efter 57 matcher vilket gör honom till lagets skottgladaste spelare.

 

Speltips

Tampa Bay bokstavligen älskar att lira mot Canucks, något som inbördesstatistiken tydligt visar. Utöver att Steven Stamkos får minst tre skott på mål så tror jag också att Tampa Bay gör några mål. Här bjuder jag som sagt på två speltips, ett huvudspel och ett extraspel.

  • Huvudspelet: Steven Stamkos Över 2.5 SOT @ 1.80 – 3 units
  • Extraspelet: Tampa Bay Lightning Över 3 mål @ 1.74 – 2 units

 

Spelbolag med Kambi har båda spelen och till högst odds. Jag lirar dessa hos Mr Green.