Under tisdagskvällen riktar vi fokuset på fotbollens finrum där det blivit dags för den andra rundan mellan FC Porto och Inter. Här bjuder jag på ett specialspel signerat av hemmalagets främsta spelare!

 

Matchen

Vi är inne i slutspurten av åttondelsfinalerna i Champions League och under tisdagskvällen ska bland annat serien mellan FC Porto och Inter få ett avgörande. En spännande tillställning där gästande Inter sitter i förarsätet. Dock inte med mycket utan bara med en 1-0-ledning tack vare vinsten hemma i Milano för drygt tre veckor sedan.

Sett till den relativt jämna matchbilden som lagen bjöd på under första rundan och den ganska svaga 1-0-ledningen så känns serien långt ifrån avgjord. Lägg därtill att FC Porto nu spelar på hemmaplan och har hemmafansen i ryggen.

 

Mehdi Taremi

Mehdi Taremi är onekligen en av de främsta spelarna för FC Porto, den främsta om du frågar mig. 30-åringen fortsätter att ösa in mål i Porto-tröjan. I skrivande stund leder han lagets interna skytteliga inom ligaspelet, redan 13 fullträffar denna säsong.

Kvällens prestation från Taremi kommer att vara otroligt viktig, kanske till och med avgörande. Om det är någon som kan kvittera ställningen i matchen så är det absolut Taremi. Lägg ett extra öga på nummer 9 ikväll.

 

Speltips

Under den första rundan i Milano så noterades Taremi får 2 skott på mål. Detta tillsammans med kvällens hemmafördel och att man nu måste framåt gör kvällens spelval självklart.

Tisdagens speltips blir Antal skott på mål av Mehdi Taremi: Över 0.5 till oddset 1.70 hos SpeedyBet.


Så hittar du spelet:

  1. Gå in på matchen.
  2. Välj fliken “Spelares skott på mål”.
  3. Du hittar spelet på den näst sista raden.
Klicka på bilden för att hämta bonusen.