På söndag väntar en mycket spännande match mellan Manchester United och Tottenham som ska slåss om tre viktiga poäng. Hemmalaget har bara vunnit en av deras fem senaste ligamatcher och är i stort behov av tre poäng. Gästerna blir utan Heung Min Son som har farit iväg för spel med sitt landslag. Spännande match väntar!

 

Manchester United

United kommer till matchen i ganska svag form då man endast vunnit en av sina fem senaste ligamatcher. Man har dock vunnit två av sina tre senaste matcher, men en av dom var mot League One-laget Wigan som man slog i FA-cupen i måndags. Annars har det gått tungt för hemmalaget som verkligen är i behov av tre poäng här. I nuläget ligger man på 8:e plats i tabellen men kan som sämst halka ner hela vägen till 11:e ifall man förlorat på söndag.

 

Tottenham

Gästerna har gjort det bra på sistone och har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Man kommer dock bli utan Son i denna match då han farit iväg för spel med landslaget i Asiatiska Mästerskapen. Mot Burnley senast var man också utan honom och då vann man “bara” med 1-0 på hemmaplan. Mot United på bortaborg kommer Son nog saknas extra mycket och det återstår att se hur man klarar sig utan honom.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel och här måste United ta vara på att man har hemmaplan. Man förlorade tidigare denna säsong på bortaplan med 2-0 och här bör man vara revanschsugna. Är det något som United lyckats bra med på hemmaplan så är det att få hörnor. Man har fått flest hörnor i fem av deras sex senaste hemmamatcher, samtidigt som man fått flest hörnor i de tre senaste inbördes mötena mot Tottenham. Speltipset här blir alltså Man United får flest hörnor till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.