Vi rivstartar helgen med ett derby och det är inte vilket derby som helst, nämligen Manchesterderbyt! Det är alltid lika spännande när de röda ställs mot de ljusblåa men lite extra nu med tanke på formen hos United.

 

Målglatt att vänta

Senast lagen drabbades samman var i början av oktober. Då bjöds det på ett ordentligt målkalas i form av hela 9 (!) mål. Som väntat så var det City som tidigt tog kommandot och gjorde ledningsmålet. Vann gjorde man också, faktiskt utan några som helst problem. Matchen slutade 6-3 till Peps och hans mannar.

Lördagens tillställning blir också säsongens andra möte mellan Manchester-lagen. En match där mycket talar för att vi får se en helt annan matchbild. Inte minst för att matchen spelas på Old Trafford utan också för att Erik ten Hag har fått riktigt bra fart på sina rödklädda. Det är bara Arsenal som har presterat bättre än United under de fem senaste matcherna. Formen är med andra ord riktigt fin hos Rashford och kompani.

En betydligt jämnare match är som sagt att vänta men jag förväntar mig också att det bjuds på ett gäng mål – tung offensiv hos båda.

 

Speltips

Mycket talar för att matchen slutar minst 1-1 och sett till oddsen hos spelbolagen vad gäller målmarknaden så är spelvalet självklart! Lördagens speltips från Old Trafford blir Båda lagen gör mål: Ja och klickas till oddset 1.73 hos Expekt. 3 units investeras.

Klicka på bilden för att ta del av bonusen.