På söndagen har vi en toppmatch som väntar när Chelsea tar emot Liverpool hemma på Stamford Bridge. Två lag som definitivt kommer vilja göra en bättre säsong än förra och denna första omgång kan verkligen sätta tonen för båda lagen. 

 

Chelsea

Chelsea har varit väldigt aktiva i transferfönstret och har verkligen gjort en hel del ändringar i truppen. Med ny tränare dessutom i form av Pochettino så kan vi nog förvänta oss ett annorlunda Chelsea kontra förra säsongen. Något negativt är dock att Nkunku skadat sig på försäsongen och kommer missa starten av säsongen och beräknas vara tillbaka i november.

 

Liverpool

Liverpool har inte varit så aktiva som man kanske ville men har ändå signat både Mac Allister och Szoboszlai, två bra spelare som nog kommer vara startspelare denna säsong. Sen är även Diaz tillbaka i startelvan som vi redan vet då han hann med slutet av förra säsongen. Håller han sig frisk denna säsong så kommer det gå betydligt bättre för Liverpool denna säsong.

 

Speltips

Svårtippad match, speciellt när det är säsongens första omgång. Tittar vi till de senaste inbördes mötena så har det slutat lika i sex raka och kan mycket väl göra det även här. Jag vänder mig dock åt antal utförda fouls och väljer att spela på en lina som gått över i fyra raka inbördes möten. Speltipset blir över 20.5 fouls i matchen till 1.54 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.