Under natten till torsdagen väntar Game 3 i NBA-finalen mellan Celtics och Mavericks. Celtics vann båda de första hemmamatcherna och kommer till denna match med en 2-0 ledning. Här måste Mavs vinna, annars är det i princip klappat och klart.

 

Game 2

Celtics visade sig vara snäppet vassare än Mavs även i Game 2 och vann med 105-98. Matchen var betydligt jämnare än Game 1 och det kändes som att Mavs lika gärna hade kunnat vinna. Men så blev det inte utan Celtics kommer att komma till Dallas med en 2-0 ledning i matcher och har nu allt i egna händer. När det gäller Mavs så måste man vinna Game 3 annars är det i princip kört då inget lag någonsin har vänt ett 0-3 underläge till 4-3.

 

Speltips

Här tror jag att det blir ännu en jämn match då Mavs bara måste vinna den här matchen. Innan de två matcherna mot Celtics så hade Mavs gjort minst 99 poäng i sju raka matcher och här tror jag att man löser det framför hemmafansen. Samtidigt så har Celtics gjort minst 98 poäng i 15 av deras 16 slutspelsmatcher hittills. Speltipset här blir Mavs över 98.5 poäng och Celtics över 97.5 poäng till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.